Evenimente Nunta

SHOW-URI DE MAGIE MEMORABILE LA NUNTA TA

Nimic nu poate fi mai fascinant decat un moment de magie la nunta ta!

Iti garantam un show memorabil, plin de momente de magie imbinate cu umor, suspans, improvizatie dar si romantism.

Este un show 100% interactiv, cu multa energie si buna dispozitie, la care invitatii vor lua parte. Dar cel mai important, voi, mirii veti fi in centrul atentiei, iar momentele magice si romantice personalizate voua, va vor aminti si peste ani ce petrecere minunata ati avut.

MAGICIANUL ESTE UN PLUS PENTRU NUNTA TA

Momentul nostru de magie este impartit, de fapt, in mai multe. Numerele de magie personalizate voua sunt introduse atunci cand se cere cate un moment culminant, cate o iesire din apatia in care speram sa nu cada niciun invitat de-al vostru.

Nu toti invitatii de la nunta ta stiu ca exista un magician pentru nunti! Nu toti se vor asteapta la astfel de manifestari magice, insa toti invitatii, de la A la Z si de la Hocus la Pocus, vor fi absolut incantati de ceea ce vor trai la nunta voastra!

Prezenta unui magician la evenimentele de nunta accentueaza unicitatea, frumusetea, inefabilul, nu sustrage atentia de la momentele obligatorii, dorite si incarcate de sens din cadrul unei petreceri matrimoniale. Putem reda in cadrul momentelor noastre fiecare particularitate care tine de voi doi si de invitatii vostri, astfel incat nunta va fi un intreg care sa cuprinda si senzatiile resimtite datorita Magicianului Robert Tudor! Robert Tudor este magicianul care dozeaza totul cu maiestrie, ofera si insufla energie, implica participantii in mod direct si-i tine cu sufletul la gura dar si cu gura pana la urechi! Ofera tuturor lacrimi de fericire in coltul ochilor prin momentele de romantism pregatite deja pentru voi, mirii. Oare nu asta ti-ai dorit pentru nunta ta? Iata, noi asta iti oferim!