Evenimente Corporate

MOMENTE DE MAGIE PENTRUEVENIMENTE

Cand vei dori un eveniment unic vei apela la magie!
Magicianul Robert Tudor aduce magie in evenimentul tau corporate, aduce zambete, mister si comedie. In functie de tema petrecerii, varsta si domeniul de activitate al invitatilor tai, personalizam numerele de magie astfel incat evenimentul tau sa devina unul magic si memorabil.

Trebuie doar sa crezi in magie si sub carismatica prezenta a Magicianului Robert Tudor evenimentul tau corporate va fi unul de succes!

EVENIMENT UNIC? APELEZI LA MAGIE!

Magicianul pentru evenimente Robert Tudor aduce un suflu magic evenimentului tau corporate, naste zambete largi, invaluie totul in mister si face pura comedie! Intotdeauna pregatit cu ceva mai mult decat te astepti, Magicianul este gata sa te ajute in realizarea evenimentului perfect! Personalizam numerele de magie in functie de tema petrecerii pe care o dai, de varsta si pozitia ierarhica in companie a invitatilor tai, precum si de domeniul de activitate al firmei. Iti trebuie un magician potrivit pentru evenimentele corporate, numai el poate sa iti transforme programul intr-unul magic si memorabil!

Fie ca este vorba de o cina festiva, un congres sau seminar, o lansare de carte sau de produse, o prezentare de moda sau deschiderea unui hotel, salon sau showroom, teambuilding sau expozitie iti vom oferi un show complex in care magia se imbina cu umorul, comedia si suspansul, iar produsul tau sau logo-ul companiei va aparea sa disparea atunci cand te astepti mai putin.

Poate ca nu am ghicit si de fapt pregatesti o prezentare de moda sau esti implicat in ceremonia de deschidere a unui hotel, salon sau showroom. De fapt, organizezi un teambuilding sau te gandesti la o expozitie. Conteaza mai putin ce natura are evenimentul tau corporate, important este ca suntem pregatiti pentru tine, impreuna cu Magicianul Robert Tudor! Ce sa faci pentru ca lucrurile chiar sa se intample? Trebuie doar sa crezi in magie! Sub carismatica prezenta a Magicianului Robert Tudor, evenimentul tau corporate va fi unul de impact si de succes!